Gezocht biebouder

11 april 2019

Wij zijn op zoek naar een moeder of vader, die het leuk vindt om op donderdagmiddag ons team te komen versterken. Met ingang van het nieuwe schooljaar hebben we een plekje over.

Ben je gek op boeken, lezen en gewoon op leuk gezelschap en fijne donderdagmiddagen? Dan ben je van harte welkom om ons te komen versterken. Het gaat om de donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur. Je bent natuurlijk niet iedere donderdagmiddag aan de beurt, we werken met een roulatiesysteem.
Je bent, samen met een andere biebouder, op die middag verantwoordelijk voor de uitleen en het innemen van biebboeken. Andere werkzaamheden zijn het op orde houden van alle boekenkasten, het terugzetten van ingeleverde boeken, het leuk inrichten van onze bieb, kinderen helpen met het uitzoeken van boeken of het reserveren ervan.
Een keer per jaar vergaderen we met Mariette Raeven van Bibliotheek Helmond Peel. We bespreken dan o.a. waar behoefte (nieuwe boeken)  aan is vanuit school en welke acties we kunnen ondernemen om zoveel mogelijk kinderen de bieb in te krijgen.
Lijkt het je wat om ons team te komen versterken, loop gerust binnen om eens te kijken en je vragen te stellen. Misschien wil je een keertje proefdraaien om te kijken of het iets voor je is. Geen enkel probleem!
Wij hopen dat iemand zich door dit oproepje aanmeldt, zodat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat onze kinderen leuke boeken kunnen blijven lenen in BOS.
Zien we je gauw?

Medewerkers BOS