Thema Vriendschap

1 oktober 2018

Vanaf deze week starten we met het thema vriendschap. Dit is ook het thema van de Kinderboekenweek.

De Kinderboeken week vindt plaats van woensdag 3 oktober t/m woensdag 10 oktober. Hierna blijven wij nog 4 weken in dit thema werken. We zullen dus in deze weken ook nog extra aandacht besteden aan lezen en opdrachten rondom lezen. Ook zullen wij de komende 6 weken elke week een les Lentekriebels geven. Deze lessen sluiten goed aan bij ons thema.

Elke groep heeft een aantal kernwoorden centraal staan rondom het thema vriendschap. Elk week bespreken zij hiervan een woord. Deze woorden zijn terug te vinden bij de ingang van de school. Aan deze kernwoorden zijn de opdrachten van de middagen gekoppeld. We willen het thema afsluiten met een soort tentoonstelling. Ouders kunnen dan komen kijken naar wat wij allemaal hebben gemaakt tijdens dit thema. De datums en tijden hiervoor volgen nog.