Gezins- en jongerencoach

Opvoeden en opgroeien gaat niet altijd vanzelf. De Gezins-en jongerencoach helpt je graag met alle vragen die hierbij komen kijken.

Maak je je zorgen over je kind? Heb je even iemand nodig die met je mee kan denken en mee kan kijken? Zijn er moeilijke situaties in je gezin? Wil je graag versterkt worden in je mogelijkheden?

Dan kun je terecht bij de Gezins-en Jongeren coaches. Zij zijn aanwezig op plaatsen waar ouders en jeugdigen al regelmatig komen, zoals het consultatiebureau, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen. Ook op onze basisschool is er regelmatig een Gezins-en jongerencoach aanwezig. Zij stelt zich graag voor:

"Hallo, mijn naam is Lea van Ooijen. Als Gezins- en jongerencoach ben ik er voor kleine en grote vragen van ouders en kinderen. Samen met u, ga ik op zoek naar een antwoord of een oplossing voor uw vraag. We bespreken samen wat er nodig is om tot de gewenste situatie te komen.  Zo wordt u of uw kind geholpen om zelf de situatie weer in de hand krijgen. Als dat niet voldoende is, kan ik samen met u de juiste hulp inschakelen.

Sterk Staan! training.
Naast individuele hulp bestaat er ook ondersteuning in groepen. 3x per jaar wordt de sociale vaardigheidstraining/weerbaarheidstraining Sterk Staan! gegeven. Hierin wordt spelenderwijs met een groepje kinderen aandacht besteed aan verschillende onderwerpen om sociaal vaardiger te worden. We gebruiken hier veel oefeningen vanuit het Rots en Water principe. Voor vragen over de Sterk Staan! training kunt u bij mij terecht.

U kunt mij bereiken via:
E-mail lea.vanooijen@opvoedondersteunerdeurne.nl
Telefoonnummer 06-19987781.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Ik zal daarnaast iedere dinsdag (m.u.v. de eerste dinsdag van de maand) van 14.00 tot 15.00 uur op de Willibrordus in Neerkant te vinden zijn in de spreekkamer.

Loop gewoon eens binnen!"